Милена Иванова-ЕА: Нумерологията ми помага да разбирам хората на по-дълбоко ниво

Милена Иванова практикува вече десет години своята страст, а сега и професия нумерология. Специализирала се в още няколко езотерични науки Милена Иванова изучава хората и тяхното бъдеще чрез числата. В процес на подготовка е първата и професионална книга за нумерологията, както и ще представи свои авторски карти със защитни кодове благодарение на които хората ще могат сами да разчитат числата и да знаят какво да очакват от съдбата. В това интервю ще научите кои са комбинациите от числа за да бъдете здрави, по-успешни и да печелите повече.

Влияе ли се нумерологията от астрологичните ретроградни планети като Венера и Плутон?

Не искам да бъркам нумерологията с астрологията, но винаги когато избирам важна дата за определено събитие се съобразявам с ретроградните планети и курса на луната, тъй като между астрологията и нумерологията има определени зависимости. Когато имаме ретроградна Венера например не се препоръчват брак и сватбени церемонии. Дори и да имаме подходящ ден от нумерологична гледна точка е добре да изчакаме преминаването на ретроградната Венера. Същото важи и за започване на нови финансови проекти и взимане на кредити. В този период не е добре да се правят пластични операции, да се откриват изложби, да се откриват нови галерии, също да се подават съдебни искове. Когато Плутон е ретрограден, трансформациите в живота ни обикновено са големи. Плутон е висша планета , така наречения чистач на стара натрупана негативна енергия. В такива периоди нещата стават по-нов начин. Когато правя дневните нумерологични прогнози в такъв период в ден с път на живота четири, осем,  аспекта се засилва.

Какво ви дават езотеричните науки, какво разбрахте за себе си и какво преоткрихте в хората?

Чрез езотериката и нумерологията аз открих скритата тайна на живота. В тях се съдържа целият смисъл на човешкото съществуване. Нумерологията ми помогна да разбера и опозная себе си. Да разбера защо съм такава каквато съм, и че всичко което ми се случва си има точно определена причина. Тази наука ми помага да разбирам хората на по-дълбоко ниво, да не съдя никого и да ценя предназначението на всеки един от нас.

Как преминават груповите сесии и индивидуалните консултации при вас?

Много често получавам покани за групови сесии, които повече се превръщат в обучение на хората за това как сами да разгадават значението на числата и да излизсляват своите нумерологични карти, прогнози за деня и други. Също така при груповите сесии има точно определена тема по която говорим и дискутираме. Разбира се на финала всеки един от тях научава по нещо за себе си и за нумерологията- винаги завършвам с моите авторски карти с лечебни кодове за да видим какво ще покажат на хората. В индивидуалните срещи получавам личните данни на хората за които искаме да направим нумерологична карта и може в рамките на 40-45 минути да преминем през миналото, настоящите и да научим какво показват числата за следващите месеци, за критичните дни за най-добрите комбинации в личен план с други хора и още много други неща вълнуват хората, които идват при мен.

Кои са щастливите числа, които ще ни донесат здраве, щастие и пари?

Всеки един човек има лични щастливи  числа според дата на неговото раждане. В личната рождена нумерологична карта присъстват определени комбинации от числа , според които можем да разберем какво е заложено в здравословен и материален аспект, човека роден ли е с късмет или е тук да го изработи. Ако трябва да говорим за числа, които носят късмет и пари и  са общовалидни за всички хора, то това са числата три и осем. Числото три носи динамика и постижения в бизнеса, бърз късмет, лесни успехи, ежедневни резултати…Всички ние знаем израза,, до три пъти за късмет“. Тройката е числото на добрите  шансове, парите , късмета и чудесата. Осигурява по- малки суми и придобивки , но редовно.  Ако човек притежава това число в личната си рождена нумерологична карта или то е път на живота му, значи е голям късметлия. Осмицата е числото на богатството. Привлича пари, трайни придобивки, натрупване на богатство за да остане в наследство. Ако искате да спечелите и направите трайни капиталовложения използвайте числото осем. Осмицата обича риска, но знайте, че трябва да е разумен, защото може и да загубите. За материално изобилие препоръчвам следния нумерологичен код: 333-57-99, за житейски успех- 1-2-3-9-9-4-5, за късмет-314-17-08.

Има ли комбинации от числа, които ще ни помогнат да сме по-здрави например?

Най-устойчивите хора в здравословен аспект са под влияние на 1,3,9. Когато използваме числата за лечение е добре да ползваме цифрови комбинации (лечебни кодове). Код за освобождаване от стреса и релакс-13-13-514, код за лечение на главоболие от всякакъв тип-23-74-555,код за регулиране на кръвно налягане, както при високи,така и при ниски нива-11-84-744. Лечебните кодове не могат да заменят традиционната медицина. Те са алтернативен метод на лечение.

Какво представляват слънчевите числа?

В нумерологията има класификация за личностните черти. Нарича се “слънчево число”. То също се базира на деня и месеца ви на раждане, но представлява едноцифрено число от 1 до 9. Вашето число се изчислява лесно. По-същественото е, че това ви помага да откриете свои личностни черти, както и тези на подобните слънчеви числа. Поглеждайки към сбора от деня и месеца ви на раждане, нумерологията прави извод за първото парче от устройството и съществуването ви – деня, в който сте се появили. Слънчевите числа успяват да ни покажат основните характеристики и да ги обособят в 9 групи (подобно на 12-те зодиакални знака). Както при астрологията, колкото повече детайли има за дена на раждане и името ви, толкова  повече неща ще научавате за себе си. Именно това са нещата, които ви правя уникална и богата личност. В моя сайт www.eanumerology.com може да намерите всичко за слънчевите числа, как се изчисляват и какво прогнозират за вас и вашите близки и приятели.

Може да посетите и страницата на Милена Иванова ЕА във Фейсбук: https://www.facebook.com/EaNumerology/?pnref=story