Лили Иванова с концерт в НДК

Lili_NDK_new copy

ЛИЛИ ИВАНОВА ще изнесе грандиозен концерт в Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК). Събитието ще се проведе на 31 март (четвъртък) от 20:00 ч.

Това ще бъде първият голям концерт в София от есента на 2014 г. след като миналата година концертното турне включваше спортни зали и летни театри в над 10 града в страната.

И този път примата е подбрала невероятен репертоар, с който ще зарадва многобройните си почитатели.

Поканата за концерта в Зала 1 е на изп. директор на Двореца г-н Мирослав Боршош, а основен партньор е верига магазини Лидл България.

Билетите за концерта, продукция на НДК, са в продажба на касите на Билетен център-НДК и онлайн в мрежата на Eventim.bg, както и в магазините на „Техномаркет“, „Технополис“, книжарници Офис 1 и бензиностанции OMV.


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Коментари

comments