Куп родни звезди се снимаха в новото видео на Ненчо Балабанов

Restart_Nencho Balabanov_2 copy

Видеото към новата песен на Ненчо Балабанов „Рестарт” събра много приятели и колеги на артиста. Криско, Албена Михова, Станимир Гъмов, Милена Маркова-Маца, Милица Гладнишка, Невена Бозукова-Неве, Антоанета Добрева-Нети и Рафи се включиха с много настроение и усмивки в снимките на клипа. Съавтор на музиката е добре познатият Светлин Къслев, а смесването и мастерирането на звука е дело на Магомед Алиев-Мага. Видеото пък е на Кирил Киров-Кико, който по много симпатичен начин ни връща към обичаните звезди и образите им от екрана.

Restart_Nencho Balabanov_3 copy

Вдъхновен от участието си в телевизионното предаване „Като две капки вода” 2015, воден от любовта и положителните емоции, Ненчо Балабанов създава „Рестарт”, като залага на свеж ритъм, запомняща се мелодия и авторски текст: „Само секунда променя съдбата ти, в миг се обръщат нещата, но трябва ти любов.”

С всеки следващ сингъл артистът вдига както нивото на своята музикална продукция, така и адреналина на многобройните си почитатели. Очаква се „Рестарт” да се включи в ритъма на всеки клуб, всяко парти, а защо не – да размести поп и денс класациите.

Ненчо Балабанов благодари на всички приятели и колеги, които са се включили във видеото.

Коментари

comments