Кали, Гергана, Теди Кацарова и „101 Каба Гайди“ се събират на концерт в подкрепа на нуждаещи се деца

Едни от най-популярните и обичани български изпълнители като „101 Каба Гайди”, „Петко Войвода”, Валерия Момчилова, Поли Паскова, Кали, Гергана, Теди Кацарова, Рени, Лилия Тотева и много други ще се включат в благотворителния концерт „Една детска усмивка”. Събитието ще се проведе на 13 юли 2019 г., от 20:00 часа в с. Лозен, местността “Кръстето”, близо до София.

Благотворителният концерт се организира от сдружение „Лозен помага“ с цел набиране на средства за деца с ТЕЛК, сираци, полусираци и семейства с деца в затруднено положение. Събраните средства ще бъдат разпределени под формата на ваучери. Програмата на събитието ще включва много изненади, а атмосферата освен от страхотните музиканти и изпълнители ще бъде гарантирана и от неописуемата красота на Лозенската планина.

„Изключително радващо е, че толкова много големи български изпълнители приеха да се включат в нашия благотворителен концерт. По този начин събитието за пореден път ще покаже, че нашето общество е склонно да помага и не изоставя хората в нужда. Призовавам всички софиянци, които са свободни на 13 юли, да вземат участие в нашия празник. Така те ще имат възможност едновременно да се насладят на прекрасна музика, да прекарат време сред природата и да си тръгнат с мисълта, че са направили нещо добро“ – споделя Габриела Тодорова, един от организаторите на концерта.

Цената на билетите на място е 10 лв., а децата до 10 години няма да заплащат вход.

Достъпът до с. Лозен е лесен. С автомобил се стига само за 20 минути от центъра на София – по бул. „Цариградско шосе”. Има подсигурени парко-места. С градски транспорт можете да стигнете до концерта с автобус номер 5 , който има удобна връзка с автобуси 11, 75 и трамвай 20 от начална спирка „Гео Милев”, а на бул. “Цариградско шосе” – с автобусите 204, 213, 305 и 604. Връзка с автобус номер 5 може да се направи и на спирката на метростанция „Интер Експо Център”.