Как да правим пари, докато си седим у дома?

 

 

 

Независимо дали сте заета майка, баща у дома, студент или просто искате да спечелите допълнителни пари – има начин да го направите от вкъщи. Ето някои много добри съвети за това как човек може да се сдобие с повече средства, без дори да става от дивана.

Стартирайте блог или онлайн бизнес

Това не е нещо непознато и все повече хора се издържат по този начин

Създайте блог или влог и го използвайте в партньорски продажби или сделки за рекламиране на продукти. Помислете за теми като пътуване, готвене, здраве, технологии, лични финанси, както и много други.

Ревюта на книги, филми и видеоклипове

Обичате ли да гледате видеоклипове в свободното си време? Или пък да четете книги, да гледате филми? Сега можете да получавате пари за всичко това, като правите ревюта или реакции на избраните от вас заглавия.

Така на практика можете да създадете канал в YouTube точно с тази идея, набирайки съмишленици и рекламодатели.

Онлайн хазарт

Един от най-забавните начини да изкарвате пари от дивана е онлайн хазартът. В България вече има казина, които ви предлагат невероятно изживяване. Кой не би искал да печели още и още, докато се забавлява?

А парите ще са още повече, ако се сдобиете с бонус код за бет365.

Продавайте използваните си дрехи

Продажбата на дрехи, които вече не носите, е един доста бърз начин да спечелите пари. Има много онлайн сайтове, които са готови да приемат дрехите ви втора ръка и да ви дадат за тях добри пари.

С обяви в интернет можете да се свързвате и с отделни купувачи, физически лица, които може би в този момент търсят точно това, от което вие искате да се отървете.

Фрийлансърство

Това е една модерна професия, която дава изключително много възможности. Всеки може да бъде фрийлансър, предлагайки на аудиторията в мрежата уменията, с които разполага.

Все повече хора са почитатели на този начин на работа, защото той не ангажира с офис, строго работно време и още по-строги шефове. И по този начин насърчава творчеството.

Тествайте уебсайтове и приложения

Друг начин да печелите пари от дома си е като тествате различни уебсайтове и мобилни приложения. Получавате заплащане, само за да кажете какво мислите. Ето това със сигурност звучи като един добър и интересен източник на приходи.

Отдайте стая под наем чрез Airbnb

Ако имате стая в дома си, която не използвате често, е много добра идея да я отдавате под наем на туристи чрез платформата Airbnb. Това е чудесен начин да оползотворите части от дома си, които не ви трябват толкова много и да получавате пари без никакви усилия.

Да не говорим и че е отличен начин да се запознавате с нови хора от всички краища на планетата.

Правете анкети за пари

Можете да печелите пари от вкъщи, като правите онлайн проучвания. Все пак не очаквайте някакви космически печалби, защото тези сайтове обикновено не предлагат голяма печалба.

Все пак е интересен вариант, ако не разполагате с много свободно време извън работата, а искате да изкарате малко странични средства.

Станете частен преподавател

Направете своя опит в математиката, чуждия език или подготовката за тестове, както и в други области, като станете частен преподавател. Това е едно доходоносно начинание. Можете да обучавате хора онлайн или лично. А как и колко ще ги таксувате зависи от вашия опит и индивидуалните нужди и договорки.

За да започнете, вижте какви типове преподаватели са необходими в Craigslist или създайте профил в сайтове като Tutor.com или Care.com. Можете също да рекламирате услугите си в местни училища и читалища.

Правете пари от вашия блог като филиал

Ако сте блогър, който получава приличен трафик, можете да печелите пари, като се присъедините към партньорска мрежа. Партньорите (това сте вие) получават заплащане, когато някой кликне от уебсайта до партньорския сайт и купи нещо там.

Някои блогъри правят много пари по този начин.

Коментари

comments