Идеи за дома от Мебио

Ако сте се настанили в ново жилище или пък тепърва Ви предстои да смените обстановката, обзавеждането на дома може да се превърне в истинско приключение. Като такова, важно е да се справите по най-добрия възможен начин, ако искате да се чувствате спокойни и сигурни в дома си. Независимо дали жилището Ви е голямо или малко, нашата платформа за мебели предоставя някои идеи, от които можете да се възползвате, за да трансформирате интериора си по един стилен и модерен начин.

В по-малките апартаменти често кухнята, холът и трапезарията са в едно. Удачно решение в подобна ситуация е да изберете най-голямото помещение, за да обособите тези три зони, а останалите стаи да бъдат спални. Има много опции как да го направите, но масово хората разполагат кухнята в дъното, а трапезарията е между нея и хола.

Тъй като ще Ви трябва добра осветеност, можете да поставите една или две лампи, като едната задължително трябва да бъде в кухнята.

    1. Трапезария

Трапезарията може да бъде част от кухнята, или пък да се разположи между зоната за готвене и хола. При избор на мебели, помнете, че на първо място трябва те да са Ви удобни. Друго ключово при обзавеждането на трапезарията е да съчетаете трапезната маса със столовете, освен цветово и стилово.

Ако разполагате с по-голямо помещение, то монтирането на барплот е чудесна идея. Така той ще служи и като полу-стена и кухнята ще изглежда по-голяма.

    1. Дневна

Вие решавате дали тази част от жилището Ви да се различава от останалите, или пък да е визуално същата. Перфектното решение за обзавеждане на дневната е разполагането на диван, две кресла и масичка. Ако обичате да четете в свободното си време, монтирането на библиотека също е удачно решение.

    1. Спалня

Когато обзавеждате спалнята си, имате пълната свобода как да го направите. В зависимост колко голяма е тя, може да поставите освен спалното легло и гардероба и скрин, тоалетка, лежанка, или отново библиотека.

Гардеробът може да бъде вграден, с плъзгащи врати и с огледало за още повече функционалност и удобство, а тоалетката да е с много чекмеджета, за подредите удобно принадлежностите си.

Най-лесното и практично решение за обзавеждане на спалня е да се спрете на спален комплект, включващ всичко в необходимо – легло, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка.

    1. Детска стая

Тъй като децата растат наистина много бързо, най-удачно е да се спрете на по-универсални мебели, защото не е добър вариант всяка година да сменяте обзавеждането на стаята според възрастта им. Модулните конфигурации са идеалният избор, защото разполагат с всичко необходимо децата Ви да се чувстват удобно в своята стая – легло, гардероб, бюро, секция. Дори и след като децата пораснат, в такъв вид стаята им може да се използва и за стая за гости.

При обзавеждането на дома най-важно е Вие да се чувствате комфортно. Заради това изберете мебели за вашата дневна, които ще Ви осигурят максимум удобство, а ние, от Мебио.бг, предлагаме точно такива. С нас всеки избор е правилният избор!

Коментари

comments