Иглесиас – младши и Маноло ще изнесат концерт в София през май

MANOLO-FOTO copy

По покана на „Жокер медиа” Хулио Иглесиас – младши и Маноло ще изнесат концерт на 28 май 2016г. в зала Универсиада. Първородният син на испанския певец Хулио Иглесиас и журналистката Изабел Прайслер е роден в Мадрид, но е израсъл в САЩ. Екзотичната му външност, елегантност и вроденият артисцизъм предопределят професионалната му, напълно успешна кариера на модел. Той дефилира за марките Версаче и Геп, за швейцарските часовници Базел и други световно известни брандове. Междувременно се снима в шоута, телевизионни комедийни сериали и популярни забавни формати в Испания. През 90-те години, Хулио Иглесиас- младши тръгва по стъпките на баща си и се отдава на музикална кариера. Той става един от харесваните изпълнители в родината си. Визуално и музикално, той много напомня на баща си. Талантлив, чаровен и артистичен той пее на няколко езика. През 1995г. излиза първият му албум Under My Eyes, компилация от рок и соул, изцяло на английски език. За следващите си два албума, Tercerе Dimension и Por La Mitad , Хулио се връща към своите корени и ги записва на испански език. С тях той печели любовта на зрителите и става много популярен в Испания и Латинска Америка. Албумът Tercerе Dimension излиза с участието на компанията Warner Music Latina и е презентиран първоначално пред латиноамериканска публика.

През 2015г., за първи път Хулио Иглесиас – младши стъпва на българската сцена заедно с баща си. Баща и син изнесоха запомнящ се концерт, възторжено аплодирани от българските си фенове.

В зала Универсиада Хулио Иглесиас – младши ще пее в дует с венецуелския изпълнител Маноло. Почитателите на латино музиката ще могат да чуят атрактивни кавъри на добре познати парчета, както и авторски песни на двамата изпълнители.