„Зимна разходка“ от Елин Хилдебранд е празнична симфония от любов, ревност и страсти

„Кралицата на летните романи“ се завръща с втора коледна история

 

Читателският свят може и да познава американската писателка Елин Хилдебранд като „кралицата на летните романи“, но със „Зимна улица“ – книга първа от поредицата Winter – тя доказа, че владее също толкова добре и празничните истории!

Точно навреме, за да открие сезона на коледните четива за 2023 г., на пазара се появява романът „Зимна разходка“ – втората книга от завладяващата семейна сага, която ни изпраща в предпразничен Нантъкет, където животът на любимото ни семейство Куин отново ще се преобърне с главата надолу.

Готови ли сте за най-магичното време в годината? Коледа иде…

Още една година се е търкулнала и вълшебните коледни дни вече чукат на вратата. Но собственикът на хотел „Зимна улица“ Кели Куин определено се надява този път празниците да му донесат по-малко спиращи дъха изненади. Една Коледа като миналогодишната, която му стовари куп драматични събития – начело с това, че завари жена си Мици да се целува с Дядо Коледа (всъщност неговия вече бивш приятел Джордж) – му стига за цял живот.

Но когато си част от това шантаво семейство, изненадите винаги са гарантирани и дванадесет месеца по-късно празникът обещава нови предизвикателства…

Бившата му съпруга, обичаната от цялата страна водеща Маргарет Куин, му е помогнала да спаси хотела в тежките дни, но сега тя самата трябва да оправи бъркотията в личния си живот. Предстои и кръщенето на новото бебе в семейството, но една ненавременна целувка обърква всички приготовления. Абсолютно никой от семейство Куин не е готов за тиха и свята нощ.

А точно когато наближава времето за традиционната за Нантъкет Зимна разходка, най-магичното време от годината се превръща в истински хаос от любов, ревност и силни страсти… Само коледно чудо може да спаси празника на семейство Куин!

Забавна и трогателна, цветна, многопластова и шантава – така, както само история, излязла изпод перото на Елин Хилдебранд, може да бъде – „Зимна разходка“ е празнична симфония, която ще завладее сърцето и на най-големия Гринч!