Звездно българско трио ще участва в юбилея на Стоичков

Dancho Lechkov_Dimitur Penev_Stoichkov copy

Три от най-ярките футболни звезди у нас Наско Сираков, Данчо Лечков и Любо Пенев са първите български легенди, които се включват в грандиозния мач, отбелязващ 50-ата годишнина на Христо Стоичков. В супершоуто на 20 май догодина на стадион „Васил Левски“ великите голмайстори ще излязат на терена специално, за да уважат своя голям приятел и съотборник. Четирите легенди на световния и българския футбол винаги са показвали взаимен респект, още от времето им в националния отбор.

„Аз съм един от хората, с които Ицо поддържа перфектни отношения от началото на спортната си кариера до днес. Горд съм, че съм поканен на това голямо събитие, което смятам, че ще бъде мега спортното събитие на годината.“ – споделя участвалият на три Световни първенства Наско Сираков. „Ицо е единственият човек, който може да доведе голяма част от световния футболен елит у нас.“ – категоричен е 6-кратният шампион на България и носител на купата на страната цели 5 пъти.

Лечков и Пенев също с голяма радост са приели поканата на своя приятел и споделят, че с огромно удоволствие ще се включат в грандиозното събитие и заедно, също както едно време, подобаващо ще отпразнуват годишнината на Камата.

Коментари

comments