Звезди и Лорд Минчев откриха бутик за милиони

Създателят на висшата мода при мъжете в България Магдален Димитров, откри най-скъпия бутик в България и вероятно на Балканите. С бюджет над един милион и вложени архитектурни и интериорни усилия на дизайнера Клаудио Пирони, бутикът беше открит в Парадайз център. От модната централа приеха голямото модно събитие да е посветено на Венеция, като пред магазина „плуваха” силуетите на достолепни клиенти и приятели на марката Десизо Монни – Милано. От Ню Йорк пристигна Мариан Кюрпанов, който беше представен като лицето на компанията.

Водещ и Пи Ар на събитието бе лорд Евгени Минчев, който подели една сцена с Орлин Павлов. Desizo Monni представиха колекция Пролет/Лято 2017, вдъхновена от Мароко – страна на цвят и култура, които омагьосват с известна доза носталгия и романтизъм.

В колекцията класическият шик среща волния, неопитомен дух на пустинния пясък. Отличителната архитектура, занаятчийското майсторство и енергията на пустинята определят основните мотиви на облеклата. Общият знаменател е високото качество на материите и безупречната кройка. Шумно кипящият живот с аромат на Ориент и привидно заспалата пустиня. с усещане за безкрайност се срещат в линията принт на марката Desizo Monni. Тя дава възможност на мъжа, свикнал да се облича добре, да се чувства уникален и в крак с последните модни тенденции. От този сезон серията се разраства като в нея се включват обувки, колани и специално изтъкани за марката вратовръзки.

Сака, панталони и обувки, украсени с елементи, взаимствани от марокански килими и масивни врати на кралски дворци в типичните цветове – синьо, златно и бяло. Лятото ще актуализира визията на джентълмена авантюрист, който не се бои да опитоми лятната скука. В ризите и блузите с поло-яка се преплитат красиви мозайки и плочки, разрушени от времето с екзотични пустинни цветя и животни. Бомбери и ризи, разказващи истории от миналото с принт на автентични марокански марки. Сред гостите на грандиозното откриване бяха видяни барон и баронеса Кирил Гендович, адвокат Айля Хасан, адвокат Стоян Стойков, проф. Любомир Стойков, депутати, кметове на общини и клиенти на марката.