ДУЕТ МАНИЯ ОТПРАЗНУВА 20-ГОДИШНИЯ СИ ЮБИЛЕЙ С ГРАНДИОЗЕН ШОУ СПЕКТАКЪЛ

 

 

Очарователните сестри Даниела и Юлия организираха разтърсващ концерт на световно ниво за многобройните си фенове и приятели

 

 

С изключително вълнуващ и разтърсващ шоу спектакъл дует „Мания“ отбеляза 20 години на сцената. Един от най-успешните български поп дуети събра много свои фенове и приятели, за да отпразнува с всички тях юбилея си. Грандиозното събитие се проведе в най-новия и модерен клуб на нощна София – Music Jam, а уникалният двучасов лайв, който бяха подготвили двете чаровни и талантливи сестри Даниела и Юлия бе на световно ниво и буквално „взриви“ публиката в залата.

 

Гостите на концерта бурно аплодираха всеки един пърформанс на сцената и останаха очаровани от брилянтните изпълнения както на дует „Мания“, така и от специалните гост-изпълнители, дошли да уважат празника им: страхотните музиканти от „Акага“, народната певица с космически глас Янка Рупкина, обичания от всички Орлин Павлов, магнетичната цигуларка Таня Тингарова, световноизвестния артист Георги Пейчев – Жоро Степа, невероятните танцьори от ансамбъл „Чинари“ и харизматичния нюйоркски басист Sly Geralds.

 

Няма как да не споменем и фантастичното участие на рапъра Джулиъс Селестин, с когото Дани и Юлето изпълниха един от по-новите си хитове „Първа среща“, както и да поздравим водещия на събитието – човекът с емблематичен глас на БГ радио – Атанас Стоянов.

 

Откриването на спектакъла бе повече от въздействащо, благодарение на огненото и светлинно шоу на „Палячи“, а пленяващата хореография на балет „TL Dance“ с хореограф Теодора Лишева, прекрасните гласове на беквокалистите Деля Харалампиева, Стефания Гемеджиева и Витали Езекиев и невероятните изпълнения на гайдаря Мартин Лямов успяха да впечатлят и докоснат всички присъстващи.

 

Една от големите изненади на вечерта бе дебютът на голяма сцена на 12-годишната дъщеря на Юлия – Nessy I (Ванеса), която показа завидни умения в хип-хоп римите, а също и забележителното соло на китара на бащата на двете сестри Ташо Петков. Семейното изпълнение на четиримата несъмнено умили и трогна всички гости, сред които бяха и Етиен Леви и Краси Аврамов.

 

„Щастливи сме, че успяхме да отбележим нашият 20-годишен юбилей с толкова огромен шоу спектакъл, отчитаме го като сбъдната мечта! Беше много вълнуващо, истинско, разтърсващо и много, много емоционално.“ – сподели след концерта Дани от дует „Мания“. Сестра й Юлия допълни от своя страна: „И както винаги дадохме цялото си сърце и душа на публиката. Благодарим на всички фенове и приятели, които споделиха с нас този толкова важен момент в живота ни.“

 

С впечатляваща продължителност от повече от два часа, юбилейният концерт завърши с тематична за празника торта с лика на двете очарователни сестри от „Мания“, ефектни фойерверки и многобройни букети с цветя от публиката. Заслужени аплодисменти получи и целият екип, отговорен за огромната организация на събитието, и най-вече режисьорът и сценарист на шоуто Иван Иванов:

 

  • Ексцентрични визии дует „Мания“: дизайнер Милена Димитрова
  • Грим и коса: Грета Стефанова
  • Дани Житарска
  • Видео заснемане: Box Tv Добри Николов
  • DJ Argo
  • Фотограф: Нели Куртева