Дженифър Батън иска да работи с Мистерията на българските гласове

jennifer batten_visual copy

Малко преди гостуването си в Sofia Live Club на 4 юни, знаменитата китаристка на Майкъл Джексън Дженифър Батън разкри, че иска да работи с Мистерията на българските гласове. Ексцентричната музикантка е пожелала лично да се срещне с представители на народния хор, който от години слави България пред света, за да обсъди с тях евентуално сътрудничество.

“Мистерията на българските гласове ме вдъхновява, има страхотно въздействие върху мен. Звученето им е уникално, такива гласове не съм срещала никъде другаде!”, разкри наскоро в интервю пред българска медия самата Батън.

Освен това ексцентричната китаристка си призна, че вече е била веднъж в страната ни, минавайки инкогнито с Майкъл Джексън и екипа му по време на турнето HIStory на път за концерт в Букурещ. “Била съм в страната ви веднъж, когато с екипа от турнето на Майкъл Джексън минахме оттам, но беше през нощта и не успях да видя нищо”, допълни признанията Батън.

На 4 юни Дженифър ще взриви Sofia Live Club с шоуто, кръстено “In Memory Of Michael Jackson”, в което най-големите хитове на Краля на Попа ще бъдат представени с впечатляваща мултимедия. Концертът ще бъде повече от специален не само за феновете на Майкъл, но и за всички почитатели на китарния звук у нас – наскоро списание Guitar Player обяви Дженифър за една от най-великите китаристки на всички времена.

Концертът на Дженифър Батън “In Memory Of Michael Jackson” е на 4 юни (събота) в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите на цена от 40 лв могат да бъдат закупени в Sofia Live Club и мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Коментари

comments