Дженифър Батън: „Искам да се запозная с всички фенове на Майкъл Джексън в България“

jennifer batten_visual copy

Дженифър Батън, ексцентричната китаристка на Майкъл Джексън, която ще изнесе възпламеняващо шоу в негова чест на 4 юни в Sofia Live Club, заяви, че иска да се запознае лично с всички фенове на Краля на попа у нас. Освен това звездата, която пристига за първи път в родината ни, обещава да не откаже нито един автограф.

Жестът на обявената за една от най-великите китаристки на всички времена е специално за българските й почитатели. Както вече стана ясно, Дженифър очаква срещата си с тях вече повече от двадесет години, след като на два пъти плановете за концерт на Майкъл в София се провалят.

“Обичам срещите с фенове, тъй като винаги ме зареждат с много положителна енергия”, заяви колоритната звезда. “Ако е преди концерта, още по-добре.”

Дженифър се надява да се запознае с колкото се може повече фенове на Майкъл в България, понеже през годините те са й изпращали множество писма. “И досега продължват да ми пишат на официалния ми сайт и в страницата ми във Фейсбук”, разкрива звездата, която подготвя възпламеняващо шоу в памет на най-продавания изпълнител в историята на музиката.

Дженифър Батън ще пристигне за шоуто си в София на 4 юни в Sofia Live Club с китара, която й е личен подарък от Майкъл. С нея те ще изпълни най-големите му хитове. Концертът ще бъде специален не само за феновете на Краля на попа, но и за всички почитатели на китарното изкуство у нас.

Концертът на Дженифър Батън “In Memory Of Michael Jackson” е на 4 юни (събота) в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите на цена от 40 лв могат да бъдат закупени в Sofia Live Club и мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Всички официални новини около шоуто може да намерите на https://www.facebook.com/events/1031011596961306/

Коментари

comments