Деспина Ванди идва с европейския шампион по футбол Демис Николаидис за първия си концерт у нас

Vandi copy

Най-успешната гръцка изпълнителка в света Деспина Ванди, която ще изнесе първия си концерт в България на 21 февруари в зала 1 на НДК, ще пристигне в София заедно със съпруга си – футболната легенда Демис Николаидис. Звездното семейство е любимата светска двойка на южната ни съседка, където много често ги наричат „Гръцкото семейство Бекъм“.

Европейският шампион от Португалия 2004 и един от най-великите гръцки футболисти за всички времена сам е изявил желание да придружи певицата по време на първата й изява у нас. В шоу средите вече усилено се говори, че концертът на Ванди ще бъде сред най-впечатляващите събития тази година. На него гръцката дива ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си досега.

Vandi & ntemis-nikolaidis copy

Деспина и Демис са заедно вече от 16 години и се обичат толкова силно, колкото и в началото на връзката им. Тогава легендарният футболен ас и настоящ президент на АЕК е присъствал на всички концерти на певицата, без да се осмели да й признае, че я харесва. Разбирайки за чувствата му от общи приятели, самата Деспина се появява на сцената с фланелка на АЕК с неговия номер. В отговор Николаидис й изпраща цветя и така започва връзката на една от любимите на цяла Гърция светски двойки. След сватбата им през 2003 г. се ражда първото им дете – Мелина, а през 2007-а и синът им Йоргос.

Концертът на Деспина Ванди ще е на 21 февруари в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 40 до 90 лева.