Гръцката легенда Деспина Ванди пристига с огромен технически екип за шоуто си в София

1_despina-vandi copy

Гръцката поп дива Деспина Ванди ще пристигне в София с огромен антураж и технически екип за първия си концерт у нас на 21 февруари в зала 1 на НДК. Изпълнителката на хитовете „Gia“и „Ipofero“ държи нейните хора лично да се погрижат за озвучаването и осветлението на сцената. За целта рекорден брой специалисти – техници, озвучители и осветители, ще пристигнат от южната ни съседка два дни по-рано в София, за да подготвят събитието.

Впечатляващи визуални ефекти, перфектен звук и невероятно светлинно шоу очакват всички гости в зала 1 на НДК на един от най-грандиозните и дългоочаквани концерти за годината. Самата Деспина Ванди се слави като изключителен перфекционист в работата си, затова за нея е важно да държи под контрол всеки детайл от подготовката на първата си среща с българската публика.

Освен това певицата е призната за най-голямата гръцка модна икона и разбира се, съвсем очаквано ще бъде придружена от голям екип от професионалисти, които ще се погрижат за изключителната й визия. За всяко свое излизане на сцената, Ванди се доверява единствено на личната си свита от стилист, коафьор, гримьор и дългогодишния си асистент.

Концертът на Деспина Ванди ще е на 21 февруари в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 40 до 90 лева.