Гранд хотел Велинград е най – добрият СПА хотел на Балканите за 2019 година

 

 

Една от най – известните СПА дестинации у нас – Велинград – отново има повод за гордост. Петзвездният Гранд хотел Велинград е отличен за най – добър спа хотел на Балканите през 2019 година.

Престижното отличие се дава от Балканския алианс на хотелиерите (Balkan Alliance of Hotel Association). Този успех не е случаен. Във Велинград са открити останки от древноримски водосборен басейн – свидетелство, че силата на минералните извори тук е открита още в дълбока древност. В Гранд хотел Велинград тази сила е вкарана в 8 басейна и две СПА зона. Както в много луксозни курорти по света, едната зона е с контролиран достъп и в нея могат да влизат само възрастни. На разположение на гостите са хамам, джакузи, вана на Клеопатра, био и финландска сауна, ароматна парна баня, вулканична стая и още много процедури, които ти помагат да си тръгнеш с пречистено тяло и съзнание. В хотела има медицински център, в който физиотерапията се осъществява от специално подготвени специалисти. Предлагат се и естетични, и дерматологични процедури.

Хотелът е разположен на живописен хълм. Истинско удоволствие е да изпиеш кафето си, наслаждавайки се на природата, която те заобикаля. Особено, ако обикновено сутрин си заобиколен от бетонните сгради на някой голям град. А вечерите тук се поделят между боулинг залата, нощния клуб и пиано бара, в който се изявяват известни групи и изпълнители.

 


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Коментари

comments