Васил Найденов със специален концерт на 26 май в София

Събитието е в голямата зала ПИРОТСКА 5 Event center

 

Голямата звезда на българската естрада – ВАСИЛ НАЙДЕНОВ ще представи специален концерт на 26 май в София, в зала ПИРОТСКА 5 Event Center. Събитието е с начален час 22:30 ч., а входът ще бъдат отворен в 21:00 ч. Един от най-обичаните изпълнители, еталон и идол за много от днешните български звезди, ще представи едни от най-големите си хитове през дългогодишната си музикална кариера. Гостите в зала ПИРОТСКА 5 ще се насладят на живо на емблематични песни като: „Сбогом, моя любов“, „Всичко ми е наред“, „Синева“, “По първи петли” и много други, с които са израснали поколения българи.

БИЛЕТИ за концерта на Васил Найденов на 26 май се продават с пълна сила в системата на eventim.bg, а цената им е от 67 до 87 лв. за билет, според разпределението в залата. Местата, на които също могат да се закупят са: Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена София”, бензионстанции ОМВ, книжарници Бард, “На спирката”, Orance Center, Usit Colours, “На тъмно” и други.

Васил Найденов е един от най-обичаните български изпълнители за всички времена. Звездата му изгрява през 1979 г., когато печели Първа награда на фестивала „Златният Орфей“, а песента от филма „Адаптация“ е обявена за „Мелодия на годината“. От този момент, почти всяка негова песен се превръща в хит – „Откровение“, „И утре е ден“, „А дали е така“ и други. Бил е част от групата „Диана Експрес“, а първата песен „Синева“ му донася голяма известност и първия му прякор — Васко Синевата. Последната група, в която участва преди началото на соловата си кариера е „Тангра“.

През 80-те години на 20 век, изпълняваните от Васил Найденов песни, са сред най-награждаваните и ценени от слушателите. Редовно печели наградите от фестивала „Златният Орфей“ – с „По първи петли“ (1980), „Любовта продължава“ (1982), „Угризение“ (1986). Песента „Остани“ по музика на Тончо Русев е на първо място в радиоконкурса „Пролет“ (1983), а „Телефонна любов“ (1982) и „Сбогом, казах“ (1985) печелят “Мелодия на годината”. През годините, песните му били част от много български филми и сериали, а музикалните му феновете от различни поколения у нас са хиляди.

Концертът на Васил Найденов на 26 май в ПИРОТСКА 5 обещава страхотно емиционално и музикално преживяване за всички в залата – с най-доброто техническо озвучаване, визия и осветление.

Присъединете се към събитието във фейсбук тук, а билети ще намерите тук.

На 28 април, Васил Найденов ще зарадва и феновете си в Берлин, в клуб Lido, а  събитието се организира от Строежа и Gibelin.