„България търси талант” с юбилеен сезон и още по-разнообразни кандидати за слава

BTT_casting (3) copy

Най-позитивното шоу в родния ефир, „България търси талант“ се завръща с юбилеен сезон и предизвика всеки, готов да сподели своето изкуство с многомилионната аудитория на bTV да се яви на кастинг. В петото си издание любимото шоу на българите ще предложи нови вълнуващи елементи, които ще гарантират повече забавление и зрелищни спектакли.

Сред кандидатите за слава са момче, което умее да си играе с материята по изумителен начин, каскадьор, който впечатли комисията с нетрадиционни каскади с мотора си, както и танцьор, стигал до осмо място в света на танцови първенства. Сред представителите на силния пол, които се явиха на предварителните кастинги бяха мъж, печелил световна титла в силов спорт, такъв, който тегли кола със зъби и неповторим 7 – годишен имитатор на Майкъл Джексън. Сред изпълненията на кандидат-талантите, които се опитаха да впечатлят екипа, провел предварителните кастинги в 7 града на страната, бяха още уникален танц с корени от Африка – кизомба, както и дресировка на кокошки и други животни. Най-младият кандидат бе 2 – годишно момченце, облечено в традиционна носия, с калпак на главата. На кастингите се явиха и рекорден брой чуждестранни кандидати от Белгия, Германия, Англия, Казахстан, Киргистан, Украйна, Русия, Македония, Англия, Австрия, Гърция, Сърбия, САЩ, Ливан, Сирия, Камерун, Уганда, Нигерия и други.

„България търси талант“ ще тръгне в ефира на bTV през пролетта. Любен Дилов-син, Михаела Филева, Ицо Хазарта и Асен Блатечки ще оценяват талантите тази година, а техните емоции ще съпреживява отново водещата Мария Силвестър.