Благотворителната инициатива „Бъдители“ със силен дебют в София

D-r Grigorii Vazov_VUZF (1) copy

Инициатива „Бъдители“ направи своя дебют във Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) по покана на ERP Academy.

„Като основател на ERP Academy се радвам, че „Бъдители“ гостуваха за първи път при нас във ВУЗФ. Подкрепям инициативата и заставам изцяло зад нея, защото вярвам, че в България хората имат нужда да бъдат мотивирани, вдъхновени и да виждат реални примери за това, че и тук е възможно да се реализираш качествено, да работиш това, което истински искаш и обичаш да правиш.“, така д-р Наталия Футекова приветства първа гостите на събитието и изрази своята подкрепа към инициативата.

За да поздрави лекторите и всички гости дойде и доц. д-р Григорий Вазов, който не пропусна да изрази възхищението и радостта си, че успешни представители от бизнеса са готови да подкрепят младите хора като разкажат за своя ценен личен опит.

Биляна Панталеева – основател на инициативата и основен лектор в нея също приветства гостите и благодари за доверието и отделеното време на всички. След нея се изявиха Минко Лазаров, Явор Панталеев и Емил Лесов.

Лекторите от инициатива „Бъдители“ представиха утвърдени и съвременни техники за професионално ориентиране. Те разчитат на един от най-силните мотивационни похвати за действие – реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Ето и посланието на всеки Бъдител към гостите на събитието:

Bilyana Pantaleeva (2) copy

„Рискувайте, опитвайте, развивайте професиите и бизнесите, които искате. Бъдете активни и адаптивни. Прегърнете страховете, като ги направите партньори, а не врагове в живота си.“
Биляна Панталеева

Минко Лазаров copy

„Днес е деня на промяната. Живей Днес. Бъди Днес. Не отлагай.“
Минко Лазаров

Явор Панталеев copy

„Ролята на сърцето и духовното балансира успеха в материалния живот. Развийте го и действайте!“  Явор Панталеев

Емил Лесов copy

„Да изграждаме предприемачество, полезно за всички ни – с висок морал и ценности за обществото.“  Емил Лесов

Под формата на разчупени и иновативни лекции в рамките на няколко часа Бъдителите разказаха за пътя, изминат от училище до това, което са сега: Бъдител.

Инициатива „Бъдители“ стартира поредица от вдъхновяващи събития в университетите и училищата в цялата страна. Очаква се в някои от тях да се включат гост-лектори, сред които не само утвърдени представители от бизнес средите, а и известни личности, които докосват сърцата на всички чрез творчеството си.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „БЪДИТЕЛИ“:

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!