Безплатни консултации по диабетна хирургия

 

 

Може би много хора са чували за турския хирург проф.д-р Халил Алъш. А за тези, които не са – ще имате възможност да се запознаете с него и труда му за пръв път тук, на безплатна лична среща в София. Поради големия интерес към водещия в своята сфера турски специалист, той ще гостува в България, за да запознае хората отблизо със себе си и своята основна дейност. Входът е отворен за всеки, който иска да се наслади на няколко интересни и полезни часа. Проф. д-р Халил Алъш е ръководител на отделение “Хирургия” към университетска болница MEDICALPARK FLORYA, Истанбул и е сред водещите специалисти по диабетна хирургия в света. Той се занимава по-конкретно с бариатричната хирургия или още наречена метаболитна заради връзката ѝ с метаболизма.  За много хора тези термини са чужди, но накратко методът, който проф. д-р Халил Алъш използва, е свързан с драстична загуба на тегло в случаите, в които това е необходимо, което от своя страна води до излекуване на диабет от II-ри тип, тъй като наднорменото тегло е един от основните рискови фактори за развитието му. Метаболитната хирургия е подходяща за пациенти навъзраст от 18 до 70 години. Ако това ви звучи привлекателно, проявявате интерес към методиката или просто желаете да чуете повече за професора и неговите трудове от самия него, то ви каним на събитието, което ще се проведе абсолютно безплатнона 11 октомври в офиса на MEDICALPARK в София.  Нещо повече, много пациенти с проблеми във вече изброените области ще получат възможност за безплатна индивидуална консултация на база предоставени медицински документации и изследвания.

Няма титла, която се постига лесно, а усърдната работа на проф. д-р Халил Алъш е доказателство  за това, че няма невъзможни неща.

В своя професионален път той преминава през редица стръмни стъпала, за да се изкачи там, където е днес. В годините е практикувал като част от екипа на редица прочути болници в Турция, а и по целия свят. През 2010 г. той получава титлата доцент, а през 2016 г. е хабилитиран като професор. След като получава сертификата за специализация, работи и се обучава в чужбина – ендоскопия, бариатрична хирургия, лапароскопия и роботизирана хирургия. От 2003 г. се занимава основно с всички видове лапароскопскахирургия (особено хирургия на бариатрична и стомашно-чревна система), диагностично – терапевтични ендоскопски интервенции (гастроскопия, колоноскопия, ERCP, ендоскопска УСГ). Част от годините труд са побрани в над 70 публикации в турски и международни издания.

 

Освен всичко това, той е член и на редица национални и наднационални организации, които са доказателство за важността на неговата работа и приноса му към тези сфера на медицината. Сред тях са Турската хирургическа асоциация, Асоциацията по травматология и спешна хирургия, Националната асоциация по ендоскопско-лапароскопска хирургия, Дружеството на американските стомашно-чревни ендоскопски хирурзи (SAGES), Европейската асоциация за ендоскопска хирургия (EAES) и редица други. Срещата с професора е на 11 октомври 2019 г.  на ул. „Цар Самуил“ 1, партерен етаж, № 4 , където се намира българският офис на MEDICALPARK.


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Коментари

comments