„Арт Поток“ се превърна в любимият морски фестивал

 

Хиляди зрители посетиха културните събития в Лозенец и Царево

СТЕНЛИ, JEREMY?, ПОЛИ ГЕНОВА, БОРО ПЪРВИ и DIM4OU пеят в Hacienda през август

 

„Арт Поток“, който се организира от Hacienda Beach и Община Царево, се превърна в любимият фестивал на всички почиващи българи по Южното Черноморие. 10 дни културните празници привлякоха хиляди зрители на различни локации в Лозенец и Царево. Шестото издание на празниците на изкуствата бяха открити с международната изложба „Без рамки“ и продължиха с театрални представления, концерти, премиери на книги и прожекции на филми. „Арт Поток“ посрещна голямата българска актриса Цветана Манева, българските музикални легенди Богдана Карадочева и Стефан Димитров, драматурга Яна Борисова, актьорите Александра Сърчаджиева, Ненчо Илчев, Радена Вълканова, Теодора Духовникова, Кръстьо Лафазанов, Емануела Шкодрева, Васил Драганов, режисьорът, актьор и продуцент Ники Илиев, певецът Веселин Маринов, тв водещ и шоумен Лео Бианки, писателите Иво Сиромахов, Мария Лалева, Мария Касимова-Моасе, Рене Карабаш и още много творци от всички жанрове в изкуствата.

„Щастливи сме, че за поредна година Лозенец отново събра най-добрите родни творци. Това е доказателство, че българската култура вдъхновява летуващите на Южното Черноморие и въпреки Ковид ситуацията, тя отново е във възход. Смятам, че любовта на публиката е най-вдъхновяващият стимул за всички артисти, които гастролираха на сцената“, коментира Димитър Тодоранов, продуцент и създател на фестивала „Арт Поток“.

За първи път Hacienda Beach бе домакин и на уникален по рода си DJ фестивал, който се организира по повод 10-та годишнина на клуба. В Лозенец акостираха световноизвестните диджеи Tube&Berger, Федерико Скаво и John Acquaviva, създател на лейбълите Plus 8 и Definitive Recordings. Той проведе и онлайн семинар за новите предизвикателства в бранша, които разкри пред своите колеги от музикалния бранш. През септември DJ феста продължава с ексклузивното участие на резидента на легендарния клуб Cavo Paradiso в Миконос, DJ Free Spirit.

Горещ август очаква любителите на нощния живот в Hacienda Beach. На 1 август старт ще даде рок легендата Стенли, който ще изнесе лайв концерт за всички свои фенове. V:RGO x EMIL TRF ще атакуват Лозенец на 3 август, а веднага след тях сцената ще посрещне най-добрата българска група JEREMY?.

На 11 август в Hacienda за пореден път ще гостува поп звездата Поли Генова. Боро Първи и DJ Ray Bon ще зарадват почитателите си с концерт край морския бряг на 17 август, на 24 август отново ще е време за купон с култовите Dim4ou, Mom4eto и DJ George.