Анелия и най-добрите български музиканти се включват в концерта на СЕСА

Anelia_CECAinNessebar

Изненадите за концерта на СЕСА в Несебър на 21 август не спират! Към шоуто на кралицата на балканската музика се присъединява още една от най-големите и обичани звезди в България, а именно Анелия. Изпълнителката, която наскоро чества 10-годишен юбилей на сцената, подготвя уникално шоу, което ще представи непосредствено след едночасовата програма на Галена и Преслава.

Анелия ще излезе на сцената заедно с бенд от 12 човека, съставен от най-добрите български музиканти в момента. С тях певицата ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си до днес в изненадващи аранжименти.

Така концертът на СЕСА в Несебър се превръща в истински мега спектакъл, който ще събере за първи път на една сцена най-популярните балкански певици. Трите български прими – Галена, Преслава и Анелия, гарантирано ще нажежат атмосферата на стадиона преди появата на обявената за най-голяма звезда на Балканите. СЕСА от своя страна също репетира усилено за събитието с групата си от месеци насам и самата тя подготвя няколко изненади, които обаче ще бъдат запазени в тайна до последния момент.

Мега-концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

ТОП ВРЪЗКИ: Анелия