Алисия и куп звездни гости на рождения ден на Ванеса

VANESA-ALISIA-56 copy

Младата изпълнителка на „Ара мюзик“ отпразнува своя рожден ден в столичното заведение – Cotton Club с пищно парти през миналия вторник, на което присъстваха куп звездни гости, колеги и приятели.

Сред гостите на Ванеса бяха собственикът на „Ара мюзик“ г-н Виктор Касъмов, придружен от своята съппруга Диана Касъмова и екипът на музикалните компании и ФЕН ТВ.

Събитието уважиха и близки колеги на певицата, сред които бяха Алисия, Алекса, Ирена, Александър, Кристиан и поп-етно трио Caramel.

Всички гости на рожденичката й поднесоха десетки красиви букети и подаръци. Ванеса сподели, че част от подаръците, които получи на партито, ще бъдат дарени с благотворителна цел на млади момичета за абитуриентските им балове.

VANESA-BIRTHDAY2 copy

Изненадата на вечерта, огромна торта с лика на Ванеса, беше поднесена от нейната колежка и близка приятелка Алисия, която в същата вечер, освен че беше гост на партито имаше и участие в същия клуб. По време на извявата си Алисия отправи многобройни поздрави и пожелания към Ванеса. Двете изпълнителки на „Ара мюзик“ зарадваха всички гости на заведението като изпълниха общата си песен „Малката“, с което предизвикаха голям фурор сред хората в клуба.

Към партито се присъединиха и близки приятели на певицата, сред които беше и главният герой от видеото „Говори бившата“ – мениджър на Cotton Club и автомобилен състезател Павел Ценев. От името на екипа на Cotton Club Павел Цонев изненада рожденичката с празнична украса, красив букет и жива музика.

Парти настроението на всички звездни гости на партито на Ванеса и големият купон с участието на Алисия взриви клуба и държа хората на крак до ранни зори.

Коментари

comments