Актуалната „Мис Плеймейт“ Жанета Осипова стана Мис BLEND

Новото и луксозно заведение BLEND bar & dinner в София привлече русокосата красавица Жанета Осипова за фотосесия посветена на любовта, виното и наближаващия 14-ти февруари. След като Жанета става една от редовните клиентки на заведението, екипът отправя покана за участие в новия проект „Мис BLEND“.
Обожавам коктейлите, които барманът Христо прави и вечер с приятелки се събираме на питие„, споделя Жанета и допълва, че луксозната, но уютна обстановка и вкусна храна са важни за нея, както и за останалите клиенти на BLEND bar & dinner.
BLEND е разположен в непосредствена близост до Paradise Center на ул.“Емилиян Станев“1Б и е отлична локация за хората, които търсят спокойно място за кафе, бизнес обяд или семейна вечеря. Освен вкусна храна и атрактивните коктейли, клиентите могат да опитат и от разнообразни наргиле вкусове и да дегустират авторски кафе напитки и латета.
Предизвикателство пред нашите клиенти е скорошното представяне на новата серия здравословни смутита и фреш-коктейли от натурални продукти, които дават енергия и здраве за нашите посетители, споделиха от управата на BLEND bar & dinner. За почитателите на VIP обслужването заведението разполага и с Rooftop пространство с уникална 360 градусова гледка към Витоша и София, което се отдава под наем за специални събития и бизнес срещи.
Жанета Осипова сменя четири визии за новата фотосесия и съвсем скоро в социалните мрежи на BLEND ще може да се насладите на всички кадри.
Повече за BLEND може да видите тук: www.blend.bg

Коментари

comments